beauty is skin deep

Hejsanhejsan! Idag har jag varit och hälsat på Vilmer, och igår var han här och hälsade på. Och jag och elin gick ut och fotade idag också, det har varit jättefint väder idag! Dock så är det inte så fint längre. Menmen, nu ska jag ut till mina hästar, vi hörs!

Bild från idag. :)


black n white

Hejsan! Igår så orkade jag inte blogga, var helt slut när jag kom hem från skolan så jag somnade nästan direkt .. Haha. Men idag så är jag pigg! Jag, Lina och Elin skulle egentligen ha tagit några bilder idag, men det blev inte så. Imorgon kanske? Aja, nu har jag inget mer att skriva!


Bild jag tog idag, fick lite tråkigt och ja .. :)


move, you are in my way!

Hej alla glada! Idag så tog jag andra sprutan mot livmorderhalscancer, bara en gång kvar då! Den gjorde faktiskt inte lika ont som första, kanske berodde på att jag spände mig första gången. Det kändes ju såklart, men det gjorde inte så jätteont, dock i nån minut efter att jag tagit sprutan. Men jag hoppas iallafall att tredje sprutan går lika bra som den här! Menmen, idag när jag kom hem från skolan så gick jag och min syster ut och fotade i det härliga vädret! Och som ni kanske förstog så mår jag bra igen! Ingen halsont eller nåt, bra va? Aja,  vi hörs!
2 bilder på min syster :)

don't break my heart, i need it!


don't go away, please?

Hejsansvejsan! Idag har jag varit hemma från skolan för att jag mår inte så bra och har jätteont i halsen, jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon! Jag har iallafall tagit halstabletter och druckit en massa te, så det är bara att hålla tummarna! Menmen, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Men vi hörs! :)

En bild jag tog för nån dag sen.

yes you are


Julia!! ♥

Hejsan! Idag så har jag åkt till Arboga och gjort lite grejer. Och när jag kom hem så hade min syster köpt en tröja till mig, huhu. Men just nu är jag iallafall med Julia, eller ja, Elin är med henne .. Men jag får såklart vara med dom! Det har varit en sjukt grym dag och jag, Elin och Julia ska bog kolla på nån skräckis senare. Men vi höres!

Har inga andra bilder förns imorrn, så det får bli denhär!

Hejhej! Idag när jag kom hem från skolan så tog jag först lite bilder, sen åkte jag och hälsade på underbaraste Vilmer, vi hade jättekul och kastade bollar på varandra haha .. Menmen, nu har jag inget mer att skriva, så jag uppdaterar imorgon! :)

Bild jag tog idag, inte så skarp droppe men den här bilden får duga!

to you

Hejsanhejsan! Idag så var jag och Elin ute och fotade, hon skulle fota mig och jag hade på mig shorts och ett linne för att få bilderna lite mer "intressanta" om ni förstår vad jag menar. Och sen hade jag inga skor heller, och jag gick i lera, vatten och allt möjligt och sen när jag kollade igenom alla bilder så såg jag att ingen blev bra, så jag gjorde allt detdär i onödan, och det var ju inte så varmt heller haha. Men, jag får väl skylla mig själv!

En bild jag tog idag, ganska tråkig med den duger väl! :)

Hitta killen som förstör ditt läppstift, inte din mascara.



Fick inspiration av texten. :)





Grym dag!

Hejsan! Igår var det en sjukt kul dag! Jag var ju med Sofia igår och vi hade det mysigt. Först så mötte jag henne på stan, vi kikade på kläder och hade det mysigt. Sen åkte vi tåg hem till mig och hoppade från våran höskulle .. haha och efter det så kollade vi på en skräckfilm, den var jätte bra men kommer dock inte ihåg vad den heter. 
Uppdaterar senare! ♥


it's a big world we live in


Tack! ♥

Tjena, idag skulle jag varit med min syster och Lina, men det blev inte så. Och imorgon ska jag träffa underbara Sofia som jag inte har träffat på länge, så det ska bli jättekul! Jag tänkte gå ut och fota lite, men det är så dåligt väder här så jag skippar det. Nu har jag ingenting mer att skriva, så jag kanske uppdaterar senare.

Och jag vill tacka er som har skrivit så underbara kommentarer! Det värmer verkligen,
så tack så jätte mycket!


The cinnamon challenge.

Hejsan! Idag har jag tränat och kört "The cinnamon challenge" med min syster. Usch, det var nog det äckligaste jag någonsin gjort! Man tar en matsked kanel och stoppar det i munnen och så ska man försöka svälja det. Det är lättare sagt än gjort! Haha, det gör jag aldrig mer om .. Har inget mer att skriva om, så jag uppdaterar mer imorgon!

En bild jag tog för inte så länge sen. :)

trött på vissa kommentarer!

Hej igen, måste bara skriva dethär. Jag är så trött på vissa kommentarer då vissa kommenterar "Den där bilden var ganska ful .. ta inte illa upp." Eller nåt sådant. Om ni ska ge kritik så kan ni väl ändå skriva vad som är fult och varför? Annars kan ni låta bli att kommentera! Det är så tråkigt att få såna kommentarer när det inte ens är riktig kritik ni ger mig. Dock tar jag bort såna kommentarer, men ändå. Skriver ni vad som är fult så kan jag ju bättra mig till nästa gång.

Ni får mer än gärna ge mig kritik och inte bara skriva att bilden är ful.


Godmorgon!

Godmorgon! Det låter ganska fel eftersom att klockan är 13:14 just nu .. .. Men jag vaknade för inte så länge sen, så .. Haha. Idag har jag inga planer alls förutom att jag tänkte träna litegrann. Imorgon ska jag kanske sända radio, det beror ju på om farfar är sjuk eller inte. Menmen, jag får väl hoppas på det bästa! Uppdaterar mer senare då jag kanske har nåt att skriva om ..

Bild jag tog för nån dag sen. :)


ingen radio ..

Hej igen! Det blir ingen radio idag, hoppas bara att det blir det på torsdag. Dock måste jag hitta en massa låtar som kan spelas, och det ska vara rockabilly låtar. Vet bara en .. Menmen, får väl försöka hitta fler låtar!
Och för er som undrar varför jag sänder radio så är det för att min farfar gör det, och då får jag vara med och sända med honom när han sänder. Men han är sjuk nu, så det blir tyvärr inget idag. Men han får krya på sig!

Bild jag också tog i Mellerud, huhu ..

Eskilstuna

Godmorgon! Vaknade faktiskt vid åtta imorse, fast jag låg kvar i sängen och höll på med min mobil ett tag, sen gick jag upp på mitt rum och gjorde lite saker. Men iallafall så ska jag åka till Eskilstuna idag och sända radio. Ska bli jättekul. Jag uppdaterar senare!

Bild Elin tog på mig i Mellerud i Dalsland när vi var där. Redigerade den och massa
andra bilder imorse eftersom att jag inte orkade igår. :)


hemma! ♥

Hej! Är hemma nu, kom hem för några timmar sen. Men iallafall så orkar jag inte redigera bilderna jag tagit eller ens ladda upp dom på min dator. Gör det imorgon istället! Och imorgon ska jag åka till Eskilstuna, tror jag ska sända radio där. Är inte hundra, men det har nånting med radion att göra iallafall! Men ni får ha en bra kväll osv!

Eftersom att jag inte har några "fotobilder" att lägga upp än
så länge, så får ni se en bild på mig istället! :)

GLAD PÅSK! ♥

Glad påsk allihoppa! Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte haft tid. Dessutom är jag inte hemma, är i Dalsland hos en vän och firar påsk, jag åker hem imorgon och jag kom hit i torsdag. Jag är nästan bara här på påsken så jag skippar att sitta inne vid datorn, dock har jag ju min iphone att blogga på, men jag har helt enkelt inte haft nån lust, men nu fick det bli ett undantag. Bloggar mer imorgon när jag kommer hem!

En bild jag tog idag. :)

strawberry tea

Hej! Idag har jag inte gjort något alls faktiskt, jag skulle springa med Lina idag men det blev aldrig av eftersom att vi var trötta efter styrketräningen idag. Menmen, vi ska nog springa imorgon och sen efter det så är det innebandycup i skolan. Dock ska jag och Lina inte vara med, men vi ska titta på och sen ska vi äta pizza.

Bara jag som verkligen älskar jordgubbste? Det påminner så mycket om sommaren,
och vem gillar inte sommar? :)


lovely

Hejsanhejsan! Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan och sen har jag skypat med några idag. Sen har jag försökt komma på nåt att fota och fotat lite, men ingen bild blev bra. Menmen, tur att jag har lite bilder från förut då! ;)

Bild jag tog i lördags i en av stugorna.
Var bara tvungen, skorna är så söta! :)

babe, you light up my world

tog den här bilden i torsdags tror jag, fick en liten idé!


hemma!

Hej, förlåt för att jag inte bloggade igår! Jag har varit borta hela helgen för att det var en fisketävling igår hemma hos några vänner 4 timmar härifrån. Vi var där förra året också. Det är verkligen jättemysigt att vara där med alla underbara människor, men nu är jag hemma iallafall. Borta bra men hemma bäst! Kommer sakna alla, men jag träffar ju dom nästa år igen! Menmen, den här helgen har varit jätterolig iallafall! :)

Tog inte så många bilder, men några iallafall :)

Elin fotade mig när jag fotade. Bilden är inte så bra eftersom att hon tog den
med min iphone.



Jennifer, jag och elin gick ut på isen och fotade också. :)



Sen gick vi ut i skogen också. Och jag var så dum att jag hade mina converse när det var jätte mycket snö i skogen! Det gör jag aldrig om igen iallafall ..