film lalal

IT'S FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY. Fast egentligen är det ju lördag, men det gör ingeeet. Idag när jag kom hem från skolan så gjorde jag iordning te och mumsade på kakor och hade det myspys.Tills Miika kommer hit och vi bestämmer oss för att spela in die hard 5, vilket vi gjorde. Eller nej inte riktigt .. Men det är tanken som räknas ellerhur? Det slutade med att jag var dränkt i ketchup ..Men det gör inget, ketchup är väl mysigt att ha i hela ansiktet .. eller? Aja, när vi blev klara så myste jag, mina två systar och Vilmer här med god mat osv. Helt okej dag faktiskt! Imorgon ska jag sova hemma hos Julia så vi får se vad vi hittar på för bus den här gången .. Men nu ligger jag nästan med huvudet på tangentbordet, sov sött mina vänner!

Te och kaka ♥


Autumn OHYES

Kära höst, om du vill stanna kvar längre än vanligt så är det inga problem med det. Herre min gud vad du är underbar kära höst!

Halloj! Jag älskar hösten, mehe. Så var ute och tog lite höstbilder .. Var ett tag sen jag tog bilder känns det som, meeen nu känns det bättre haha! Sweet jesus vad jag suger på att blogga. Men iallafall, var med en massa trevligt folk nu i helgen. Jag, Julia, min syster, Emelie och Sofia åkte hem till Shannon som kom till Sverige och sov över där och hade en girls night. Sofia blev lite high on life och sprang runt som en lama på Shannons gård. Haha, nejmen kul hade vi! Föressten så har ju jag och Julia börjat på dans, det trodde ni inte va? Men vi tog tag i våra liv och började på nånting iallafall! Och dans är ju också hur kul som helst! Idag hade vi också språkdag i skolan, jag hade samiska smycken hela dagen, det var väl ganska kul antar jag! Sen fick vi godis och fika, det ni! Haha, aja nu ska jag gå och ha ångest över min engelskaläxa .. Vi hörs!

En höstig liten bild!

just a girly girl

Hej där! Är så himla dålig på att blogga känner jag .. Men det är nog för att skolan har börjat, alla läxor osv. Men jag ska försöka bättre mig! Men har aldriiiiig nåt att skriva, men iallafall, idag har jag varit i skolan, när jag kom hem så åt jag lite godis som mamma försökte gömma för mig .. Vilket hon inte lyckades med .. Sen har jag fått ångest över mina spanska glosor och min SOläxa, känner att dom läxorna är impossible. Men jag är en riktig krigare, jag ger inte upp i första taget inte! Förutom när det gäller att springa .. Jag skrev ju om min träningsdagbok, har fortfarande inte gjort nåt .. på 3 veckor. Men nej, är verkligen inte sportig av mig! Var ju med Julia hela helgen, det förstahon frågade mig när jag kom var om hon kunde få klippa mig .. och det fick hon också, så nu har jag lite kortare hår! Hon var faktiskt duktig mehe! Men nej, nu ska jag kriga med mina kära läxor!

Några bilder jag tog igår, gav mig in på photoshop .. vet inte om jag lyckades, haha!