jump and feel free

Hejsanhejsan! Hoppas ni har haft en bra midsommar och helg. Hade en grym midsommar! Jag var med vänner och familj i husvagnen, vi åt god mat och hade det jättetrevligt. Och på campingen vi står på så är det alltid ett tivoli där på midsommarafton. Så det var ju roligt för Vilmer och Maja. Kom hem från husvagnen idag, skiulle ha åkt igår men så blev det inte! Vädret just nu är inte fint alls. Det regnar och blåser .. Nej, inget väder jag föredrar!

Några bilder på söta Maja från midsommarafton. :)

slussen

Hejhej! Jag, Emelie och Julia var vid en sluss här idag. Vi hade jätteroligt och lekte lite med min kamera. Sedan köpte vi glass och hade det mysigt hemma hos Julia. Det här fick bli ett snabbt inlägg, måste packa lite. Ska till husvagnen imorgon. Men vi hörs på söndag, då har jag säkert massa bilder att bjuda på!

En bild från idag, fick ingen bra bild på Emelie, så det får bli en på
Julia!

photographers

Hejsanhejsan! Iförrgår så sov Sofia över här. Och vi hade superkul! Vi var först i Västerås och kollade i affärer och sådana saker, sen åkte vi hem till min kära lilla by och gick runt lite här. Sedan träffade vi Julia och så åkte vi till en badplats och efter en stund gick jag och Sofia hem. Vi fotade lite och gjorde massa skojiga saker och hade myspys på kvällen. Det var superkul! Jag träffar ju inte Sofia så ofta, vilket är synd. Aja, ska gå ut och fota nu med min hund. Men vi hörs!

Bilder från i helgen. :)



bestfriend

Hej alla! Har kommit hem från husvagnen nu och idag ska jag sända radio med min bästavän Sofia! Hon kommer om en timme, sen senare åker vi och sänder radio. Skulle ha hämtat Vilmer på dagis idag, men det blev inte så! Och Julia är sjuk, så hon kunde inte sända radio. Har inte träffat Sofia på länge så jag ser verkligen fram emot det!
Föressten så funderar jag på att ta en bloggpaus i nån måndad, men jag vet inte riktigt. Vad tycker ni?
Aja, ska fixa mig nu. Har precis duschat och Sofia kommer ju snart!

Vi sänder mellan 19.00-20.00 förhoppningsvis, farfar ska på möte innan och jag vet inte när han kommer tillbaka. Och radiokanalen är FM103,7.

En liten bild jag tog i husvagnen med min vän Tilda. :)

Skolavslutning!

Hejsanhejsan! Idag var det skolavslutning och det var både sorgligt och roligt. Jag slutar ju på den skola nu efter att ha gått där sen förskolan, så jag har sjuuuukt många minnen ifrån den skolan. Och lärarna är helt underbara! Så jag, min bästavän och min syster gjorde en stor plansch kan man kalla det, på lärarna vi har osv. Dom blev jätteglada! Menmen, jag kommer sakna alla så sjukt mycket!
Jag får ta och hälsa på dom nån dag, och jag ska snart åka till husvagnen och vara där till torsdag. Men jag bloggar när jag kommer hem igen, ha det bra!

En bild på mig från idag! Ni kommer få se hela klänningen senare, den är verkligen helt underbar!


bubble? not you again?!

Hejsan finisar! Var i husvagnen idag igen, jag, Vilmer och mina systrar åkte dit. Vi grillade med mamma och pappa och hade det mysigt! Hittade en skolavslutningsklänning idag också! Har det på tisdag, tjoho! Aja, vi hörs imorgon, måste göra lite saker idag!

Resten av bilderna jag lovade er! :)

you again, bubble?

Hejsan alla mysiga människor! Har varit i husvagnen idag och igår, så jag, Elin och Tilda passade på att cykla till en stor äng och fota .. Självklart tog vi med oss bubblor! Vädret var ganska dåligt då och det var myggor överallt, så nu är mina ben fulla med myggbett. Sen när vi cyklade till husvagnarna igen så blev det ju självklart jättefint väder! Och det tog 30 minuter att cykla till ängen .. Så lite besvikna blev vi, menmen .. That's life!
Aja, nu ska jag mysa med min syster. Vi ska kika på en film och äta lite gott. Ni får se resten av bilderna imorgon istället, vi hörs!

Kan inte bestämma mig, svartvitt eller färg? Vad tycker ni? :)


radioo

Hejsan alla glada! Idag så har jag inte gjort mycket alls, städat lite bara! Men idag så ska jag och Julia sända radio iallafall. Radiokanalen är som vanligt FM103,7 och vi sänder mellan 19.00-20.00!
Har inte så mycket mer att skriva nu och jag har rätt bråttom! Men vi hörs!

Bjuder på en knappt redigerad bild, men den får duga eftersom att det är bubblor
på bilden! Woho!

i love you, bubble

Hejsan! Idag så har vi mest tagit det lugnt i skolan. Kollat på film, fikat osv. Sen är vi ju lediga imorgon eftersom att det är Sveriges nationaldag! Woho! Idag har jag fotat bubblor hihi. Älskar verkligen bubblor! Blir så glad av dom! Men jag gjorde det lite för sent, gjorde det nu på kvällen .. Och när det börjar mörka blir det så brusigt i bilderna. Men jag försökte redigera dom så bra som möjligt iallafall! Har inget mer att skriva nu, men vi hörs imorrn!

BUBBLES!! ♥
När jag ser dom här bilderna så tänker jag på ett paradis, med feér och såna sagolika
saker! Underbart!


adorable

Hejsansvejsan! Haft en bra helg? Det har iallafall jag haft. I fredags så paddlade ju min klass till en campings för att tälta där. Det gick jättebra! Tog ungefär 2 timmar, våra lärare sa att det skulle ta 4 timmar, men så fel dom kan ha! Haha nejmen, när vi kom fram till campingen så satte jag, Elin och Lina upp vårat tält iallafall, sen kom Kristian och Anton (två av mina bästavänner) och hälsade på, eftersom att dom bor i närheten av campingen. Sen grillade vi hamburgare och spelade en vollybollmatch mot lärarna, och sen badade vi. Eller jag badade inte, vattnet var jättekallt! Men ja, det var grymt roligt där! Kom ju hem igår, och Vilmer var här då och jag var ju jättetrött eftersom att jag inte sov så mycket, var ute till halv 3 med några andra och sen somnade jag kanske 3 och gick upp halv 8. Så jag var jättetrött när jag kom hem, men jag sov iallafall en liten stund innan Vilmer väckte mig för att leka! Har inget mer att skriva nu, men vi hörs!

Två bilder jag tog idag med Vilmer, han sov över här
så han var här idag också! :)