adorable

Hejhej! Har varit med Sofia idag, vi var på Östraholmen och badade lite. Man åker båt dit, så det var jättemysigt! köpte en hårmunk idag också faktiskt, haha! Ska åka med Julia till deras stuga så ska vi sova där. Ville bara uppdatera lite snabbt, vi hörs!

Två bilder på Julias kattungar, hur söta är dom inte?
 

Hey girl, you're looking good tonight

Halloj! Har ju som sagt varit i Karlstad. Det är riktigt mysigt där! Vi var ju hos min gudfar, dom har byggt två hus där på en mysig plats på landet, det är hur mysigt som helst där! Vi badade badtunna på kvällen och åt god mat. Men vi stannade iallafall där tills måndagen, vi åkte till Göteborg då. Och när man är i Göteborg måste man ju antingen gå på Liseberg eller shoppa! Haha nejdå. Vi gick på Liseberg iallafall, trodde inte jag skulle våga åka så mycket där, men det gjorde jag! Men balder åker jag aldrig igen .. Jag älskar bergochdalbanor men balder var inte rolig alls, det kändes för mycket i magen! Menmen, vi skulle ha bott på ett hotell under en natt och sedan shoppa dagen efter, men alla hotell var fullbokade, så vi åker till Stockholm och shoppar istället! Så vi åkte till husvagnen i måndagskväll och sov där tills idag, vi bor ju ungefär 4 timmar ifrån Göteborg så det tar ju sin lilla tid att åka dit!
Men nu ska jag åka till Sofi, Robert och Vilmer och äta mat där med min familj! Ha det gött!
 
Lite bilder från när jag var med Julia förra veckan. :)

Karlstad + Göteborg

Hejsan! Har varit med Julia sen kvällen då jag fyllde år. Vi gjorde dipdye den kvällen och sen åkte vi och shoppade lite dagen därpå. Skojskoj! Gjorde dipdye igår igen, fast lila. Så jag ska ta bild på det och visa er sen. Jag bloggar på mobilen just nu för att jag hann inte blogga hemma, sitter i bilen påväg till våran husvagn. Sen imorgon åker jag till min gudfar i Karlstad och sover där i 2 nätter, sen åker jag till Göteborg och går på Liseberg! Vi skulle ha shoppat i Göteborg också, men det blir inte så. Så vi åker till Stockholm nästa vecka oxh shoppar där istället! Vilmer följer med oss också, så det blir jättekul! Och igår så fick Julias katt Molly två kattungar! Sååå söta! Vi döpte dom till Skum och Kiwi, haha. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva! Så vi hörs på måndag eller tisdag, ha det gött!

Kan tyvärr inte visa en bild för att min mobil vill inte alls samarbeta när jag trycker på infoga bild, så ni får se på måndag eller tisdag istället!

oh, sunny day

Halloj! Förlåt för att jag inte har bloggat på 1 vecka. Har haft fullt upp hela veckan! Från söndag till tisdag var jag med Julia. Vi sov i hennes stuga och hade det jättemysigt. Vi rodde, tog bilder, gjorde lite tjejiga grejer och massa annat kul! Har över 500 bilder därifrån. Dock har jag inte orkat kolla igenom alla. Vet bara att dom flesta bilder innehåller bubblor. Haha .. Vi älskar bubblor! Och i fredags åkte jag till husvagnen och kom hem idag. Har haft jätteskoj! Varit med vänner osv. Och gissa vem som fyller 13 år imorgon? Jo jag! Och min tvillingsyster då. Haha. Efter kalaset och allt så ska jag åka hem till min bästavän och då ska vi göra dipdye, tjoho! Men nu ska jag kika på film! Men vi hörs imorgon on my birthday!!

Två mysiga bilder från när jag var och plockade lite smultron. Mums!
 
 

beautiful

Hej finisar! Jag sov ju som sagt över hos Linn med en som heter Matilda och min syster i torsdags, vi sov i ett stort tält! Vi hade riktigt kul! Senare på kvällen så var Matilda och Elin med några killar, så jag och Linn var ute och fotade lite istället. Sedan tänkte vi på några saker vi skulle göra innan vi dog, och vi sa att vi skulle sitta på taket att blåsa bubblor en kväll. Och det gjorde vi också, samma kväll. Underbart! Har dock inga bra bilder från det. Och igår var jag på power meet i Västerås, det var också jättekul! Sen efter det så åt vi på en kinarestaurang. Mums! Och idag kom Vilmer och hälsade på, vilket också var kul. Haha, aja, ska kika på film nu!

Tre fina bilder på vackra Linn. :)

hey horse, i love you

Hejsanhejsan! Sitter och kollar på när Matilda och Elin spelar cod just nu .. Haha. Det är jättekul att Matilda är här, eftersom att jag inte har träffat henne på 4 år. Snart ska min syster komma och hämta oss och skjutsa ner oss till Linn, en av mina vänner, så ska vi tälta nånstans!
Så det ska bli jättekul. Har några planer på vad vi ska fota, men jag tror inte dom andra gillar att fota så mycket .. Så vi får se hur det blir. Haha! Aja, nu ska jag fixa det sista så hörs vi imorgon kanske!

Bilder på mina två underbara hästar. ♥

strawberrys

Hejhej! Kände för att uppdatera lite snabbt, har haft en riktigt stressig dag kan jag säga! Har städat praktiskt taget hela huset, och vårat hus är ganska stort också .. Så det har tagit nästan hela dagen, sen gick jag ut till mina hästars hage som ligger ute i skogen med mina två hundar. Och det tog ganska lång tid för deras koppel fastnade nästan överallt och det var hur högt gräs som helst och ja, det var inte kul. Menmen, tog några bilder på hästarna men har inte hunnit redigera dom än. Sen har jag gjort en massa annat, så nu var det skönt att få sätta sig ner ett litet tag iallafall. Ska snart åka till husvagnen också, kommer hem på torsdag igen. Och då ska jag träffa en tjej som heter Matilda som jag inte har varit med på ungefär 3 år. Så det ska bli jättekul! Men nu ska jag packa klart till husvagnen, men vi hörs på torsdag, ha det gött!

En bild från idag när mamma köpte jordgubbar!
Det satt fint i kistan, haha. Skulle vilja visa en kreativare bild .. Men som sagt har jag inte haft tid med att redigera nån bild. Så den här får duga sålänge!

Miss Li + Loreen

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Har varit upptagen hela helgen. Jag var nämligen med Sofia hela helgen, i fredags åkte vi och såg Loreen. Vi hade turen och stog längst fram. Hon var faktiskt bättre än jag hade förväntat mig! Sen igår så åkte vi och såg på Miss Li, och ännu en gång stog vi längst fram. Och hon slog på min hand då, woho! Jag har aldrig varit ett fan av henne, men hon var faktiskt grymt bra! Och hon var ganska galen också, haha! Nejmen, hon var riktigt bra måste jag säga! Åkte hem från Sofia idag vid 2 tiden, sen har jag inte gjort så mycket annat än att kolla på tv eftersom att vädret är verkligen jättetråkigt! Aja, jag har inget mer att skriva just nu .. Men vi hörs!

Tog inga bilder på Loreen och Miss Li med min kamera, bara med
min iPhone och bilderna blev inte så jätte bra, så ni får se några andra bilder från när jag, Linda och Elin cyklade och plockade blommor till midsommarafton!