don't talk behind my back

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat sen i lördags, men jag har helt enkelt inte haft några bilder att visa. Så förlåt för det! Har haft massa tankar på vad jag ska fota, dock har dom inte blivit av. Men jag lovar, ska dela med mig av mina "tankar" nästa vecka! Kommer inte hinna denhär veckan, och på fredag ska hela 6:an paddla kanot i 3 timmar och sedan tälta på en camping, ska bli såå kul! Idag så fotade jag och Elin iallafall, dock blev inte dom första bilderna som vi hade tänkt oss så vi fick komma på något annat att fota och dom andra bilderna blev sådär, men har man fantasibrist så har man! Aja, har inte så mycket mer att skriva nu. Tror inte jag kommer hinna blogga igen förns på söndag så vi hörs väl då! Ha det gött! :)

En av dom andra bilderna jag och Elin tog, hoppas den duger även fast
den är lite tråkig!


yellow colour

Hej alla! Jag kollade på några av mina första bilder jag tagit med min systemkamera, alltså dom jag tog för ungefär 5 månader sedan och dom jag tagit nu, den senaste månaden osv. Om man kollar på dom första jämfört med dom nu så har jag blivit mycket bättre på att fota! Men det är ju klart, man blir ju bättre. Men oftast känner jag mig ändå alltid på nivå 1 för att jag ser så många bra fotografer som är så mycket bättre än mig! Och det är ju en självklarthet, det kommer alltid att finnas någon som är bättre. Men ja, jag känner att jag fortfarande är på nivå 1. Min dröm är att bli en känd fotograf och en inspirationskälla. Tror nog inte att jag blir en känd fotograf, men det är väl bara att blicka framåt, ellerhur? Aja, nu ska jag gå ut i det jättefina vädret! Kanske uppdaterar mer senare, för jag har några tankar på vad jag ska fota idag!

En bild jag tog imorse, tycker det är vackert med färgstarka bilder
nu när det snart är sommar! 
 

my flower

Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte tänkt på att blogga nu när det har varit ett underbart väder! Har dock bränt mig på armarna, benen och halva ansiktet. Fattar faktiskt inte hur jag lyckas med att bara  bränna halva ansiktet .. Menmen, inget är ju omöjligt! Och idag hade "min" skola typ som en idrottsdag, och sen körde min klass (6:orna) brännboll mot lärarna som 6:orna gör varje år. Och självklart ska ju jag vara så klantig och göra illa tån dagen innan så jag har sjukt ont, dock var jag självklart med på brännbollen ändå! Händer ju bara en gång. Men ja, sjukt kul dag!

Två bilder jag tagit för nån dag sen. :)


sunlight

Hejsansvejsan! Idag när jag kom hem från skolan så gick jag ut och gungade, det är så sjukt fint väder! Och vem älskar inte att gunga i solen? Jag skulle egentligen åka på radiomöte idag med Julia, men det blev inte så. Menmen, en annan gång! Imorgon så har en cykelklubb ordnat en cykelbana 4-6:an ska cykla och man ska cykla den två gånger och försöka få samma tid, eller ja, så nära första tiden man fick som möjligt. Dock behöver man inte vara med så jag skippar nog det! Och på onsdag så ska jag ta en spruta .. Kan inte säga att det är nåt jag längtar till! Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, så vi hörs!

Kände att jag inte tar så många "naturbilder" så här får ni en som
jag tog igår!

smile like never before

Hejsanhejsan! Jag kom hem för en stund sedan, har ju varit i husvagnen. Har haft jätteroligt! Träffade Albin som jag inte har träffat sen förra sommaren och en massa andra. Men alla var så skygga för min kamera förutom Tilda och Saga, så jag fick bara bra bilder på dom! Och igår så kom Vilmer, Sofi och Robert och hälsade på i husvagnen också. Och jag kom på att jag inte har berättat vad Vilmer är till mig men jag är iallafall moster åt honom! Så Sofi är min storasyster och Robert är hennes kille. Menmen, har inte så mycket mer att skriva! Uppdaterar nog imorgon igen. Vi hörs!

Fick en jättecharmig bild på Vilmer när vi var i en lekpark på campingen.
Jag älskar dig plutten ♥

little angel

Hej! Ni är säkert besvikna nu när jag inte bloggat på några dagar, men har inte haft nåt att bjuda på .. Så förlåt för det! Men igår så har jag iallafall varit och kollat på en skolavslutningsklänning, dock har jag inte hittat nån. Menmen .. Idag så ska jag åka till våran husvagn iallafall, fast det blir ju lite senare eftersom att klockan bara är 00:49 haha .. Och igår så hälsade Vilmer på också, så jag passade på att ta bilder!
Bild från idag. Jag älskar dig sötunge!! ♥

länkbyte!

Den här tjejens blogg är värd att besöka! Hon är en rolig tjej som också är sjukt söt och har en bra
personlighet!

Hennes blogg hittar ni HÄR

your eyes are brighter than the sun

Hejhej! Det blev ändrade planer i fredags, eftersom att Albin och Alexander inte skulle ut till Arboga, där dom också har deras husvagn så ville inte jag följa med dit. Så jag sov över hos Julia istället. Vi hade det mys! Dock inte så jättemysigt igår haha .. Vi var med om en liten olycka, vi cyklad omkull haha .. Och jag har fått några blåmärken på benen och skrapsår lite här och var. Aja, i fredags hade vi det mysigt iallafall! Och idag så kom Vilmer hit också, och så träffade jag en hudvårdskonsult! Och imorgon ska jag och Julia åka och lära oss att sända radio, som radiokurser typ. Aja, nu ska jag försöka göra mina läxor! Men vi hörs!

Bild på mina ögon, vet att ISO:n är lite för hög, så bilden blev lite för brusig.
Men den får duga!


Radio!

Hejhej! Idag så har jag varit på ett dagis med Julia och Nattis efter skolan. Dom är sååå söta där! Så det var skoj. Skulle ha åkt till en hudvårdskonsult idag också, men det blir på söndag istället. Och snart så ska jag och Julia åka iväg för att sända radio, skoj! Och imorgon ska jag antagligen åka till Arboga igen. Och för er som undrar vad jag gör där, vi har en husvagn därborta på en camping. Och där jag ska jag träffa Albin som jag inte träffat på nästan ett år! Så det ska bli jättekul. Aja, har inte så mycket mer att skriva .. Men vi hörs!
FM103,7 är kanalen och vi sänder mellan 19.00-20.00!
En bild på söta Julia! ♥

love me

Tjohejsan! Idag har jag haft nationella prov i engelska, iallafall 2 av dom. Jag tror det gick bra, jag tyckte dem båda var ganska enkla .. Så jag hoppas jag får bra resultat! Och när jag kom hem så gick jag och syster ut och fotade! Har inte så mycket mer att skriva faktiskt, så vi hörs!

Bild från idag :)


don't judge the mirror

Hej alla! Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som mig. I fredags träffade jag som sagt Shannon, och det var sååååå kul! Och jag träffar henne igen imorgon också, innan hon flyger hem till England igen. Och så har jag ju varit i Arboga också, kom hem idag och så åkte jag och hälsade på Vilmer. Och nu håller jag på med mina läxor och håller på att redigera några bilder. Ska snart gå och lägga mig, är jättetrött. Men jag uppdaterar antagligen imorgon!

En bild jag tog idag. :)

i want your honey

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat osv, men det har varit ganska mycket ivägen. Jag var i Arboga från söndag till tisdag och sen när jag kom hem på tisdagen så grillade vi hemma hos Sofi, Robert och Vilmer. Och igår så var jag med några vänner och tog första doppet och sen cyklade vi lite och idag så var det två rymlingar i den här lilla byn, det var ungefär 5 polisbilar och en hundpatrull som jagade dom. Och eftersom att här är så litet så sa polisen åt oss att vara inne och låsa dörrarna osv. Och då var jag i skolan, så jag blev kvar där en stund. Och nu när jag kom hem så har jag fotat och packat lite. Ska åka till Arboga igen nu i helgen, och imorgon ska jag träffa Shannon också. Det är en tjej som kommer från England som har bott i Sverige, men hon flyttade till England igen förra året. Så imorgon kommer hon till Sverige och då ska jag och några till träffa henne, vi ska shoppa, fika och ha det mysigt. Det ska bli så sjukt kul! Saknar henne så mycket! Och igår färgade jag håret rött också! Aja, nu har jag inget mer att skriva, ha det gött!

Och föressten så ska jag sända radio idag också,
 FM103,7 är radiokanalen och det är från 19.00-20.00!

I want your honey!