singing lalalala

Halloj mina kära vänner! Imorgon är det fredaaaaaaaag tjoho! Ska åka till Julia imorgon och vi ska .. Ja .. vad tusan ska vi göra? Ingen aning .. vi får väl se! Spontana grejer och proppa i oss godis så vi inte kan gå på två dagar kanske? Nejdå, jag får ångest varje gång jag ska blogga. Kommer aldrig på nåt roligt att skriva, för mitt liv är så tråkigt nuförtiden .. Det ända jag gör nu är att gunga och vara bäst på engelskan i skolan .. Haha neeej .. Men har seriöst inget att skriva, har bara vara i skolan hela veckan och det händer ingenting där förutom när jag råkar glömma min mobil på skåpet hela tiden eller när jag tappar min penna utan att märka det, det är dom mest dramatiska sakerna som händer på dendär skolan! Eller om jag råkar gå in på killarnas toaletter. Dom har inga speglar utanför toaletterna föressten .. Bara inne på en toalett vad jag såg iallafall! Haha åh, aja .. Ska göra mina läxor nu!
 
Min fina vän Julia som jag ska spendera min tid med hela helgen, woopwoop!



Hey you, want a cookie?!

Tjenatjena! Hur har era skoldagar varit då? Ska jag vara ärlig så har mina varit .. roliga. Och då menar jag  lektionerna. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle vilja gå på lektioner, och nej jag är inte en sån som säger "ÅÅÅH SKOLAN SUGER" för det tycker jag inte! Men, jag har aldrig varit såhär uppmärksam som nu. I mellanstadiet så var det ganska tråkiga grejer vi pratade om, men helt plötslig öppnades en värld fylld med intressanta saker! Haha nej, men det är faktiskt roliga lektioner. We all love school at the end! Har föressten varit med Julia hela helgen, vi gjorde dom vanliga sakerna .. Kommer på crazy grejer och fotar! Haha, i lördags kväll .. eller klockan var väl runt 12, så gick vi ut på vägen och stog där, och varje gång det kom en bil så kastade vi oss i gräset, och nu undrar säkert ni hur normala vi är. Faktum är att vi är inte normala .. alls. Nej, men vi är som vi är! Men nu måste jag göra mina läxor som jag skulle ha börjat med för en timme sedan ..
 
Jag och Julia hade en liten picknik, så här är några bilder!
 

Paradise

Godkväll! Min dag har varit jobbig. Väldigt jobbig. Och jag kommer somna snart. Jag har sprungit 4,2 kilometer idag med min klass. Och jag fick stanna varannan halvsekund för att kunna överleva dom där smärtsamma kilometerna. Nej, men det var sjukt jobbigt! Springa + Ingen kondition = Död. Jag trodde seriöst inte att jag skulle klara det, men sedan insåg jag .. Att jag klarar allt! Nej, där ljög jag. Köpte en cola på rasten idag, och jag glömde den i skolan. Livet suger ibland, dock hade vi popcorn hemma .. Tyckte jag förtjänade det efter allt slit. Och jag måste säga att jag är inte duktig på matte .. I början gick det jättebra men nu, nej. Min hjärna lägger av direkt när jag försöker tänka. Och jag får ångest för alla i min klass är mattefreak och så sitter jag där på tal 2 medans alla andra ligger på 47. Inte okej. Nej, men nu är jag trött. Nu ska jag sova, nattinatti mina kära små vänner!
 
En till bild från när jag var med Julia, tror jag redan har laddat upp den. Men nu är det en annan redigering, så det skadar väl inte! och jag får ångest, för alla andra som har fotobloggar är så mycket bättre än mig. Aja, godnattis!

wonderful

Hej mina kära vänner! Har börjat skolan påriktigt nu, och det är inte alls så jobbigt som alla säger att det är i 7:an. Inte än iallafall, kanske blir jobbigare sen? Vi får väl se. Nejmen, har fått massa nya vänner nu osv. Det gamla vanliga, nu låter det som att jag får nya vänner hela tiden, haha nej jag menade när man börjar i en ny klass .. eller ja oftast iallafall. Vi fick en träningsdagbok idag på gympan, och det första jag tänkte var "ÅH NEJ." Sport + En Sara som inte har sportat på två år och orkar inte ens springa i 2 minuter = Kommer dö. Alltså nej, jag är verkligen ingen sportmänniska. Vi ska alltså skriva när vi tränar, hur svårt det va osv. Och jag som inte tränar?! Jag sitter och äter choklad hela dagarna .. Nej, men ska ta tag i mitt liv och börja springa på mammas löpband! Kommer säkert gå jättebra tills jag tappar luften och dör efter två minuter. Nej .. men ska försöka iallafall .. haha. Och har redan tappat bort min SO bok och min spanska mapp .. det känns ju bra osv! Men nej, nu ska plugga lite spanska och histora, vi hörs!
 
En bild på Julia, jag äääälskar den här bilden! Så himla härlig!

First day of school

Hejsan alla glada som har börjat skolan eller ska börja snart. Jag började igår, det var faktiskt helt okej! Helt okej klass, bra lärare osv. På sista lektionen så behövde jag hosta, för att det kliade så mycket i halsen. Men jag kunde inte hosta just då för det var helt tyst och lärarna pratade .. Antaligen skulle jag skämmas ihjäl för att eleverna är rätt dömande där vad den än gäller. Och sedan så började alla prata och då räddades mitt liv från dömande elever. Trodde aldrig jag skulle överleva! Nejmen, det var en bra dag. Vet ju vilka dom flesta är, så lite trygg är jag ju. Men nu mina kära vänner så måste jag fixa mig för ännu en skoldag!
 
Två bilder från en liten väg jag och Julia cyklade på i onsdags. Hur mysig som helst!

Smile to the camera

Hejsan! Har funderat på en sak, jag skriver om så ointressanta saker och är så tråkig av mig på bloggen. Jag tror att dom flesta inte gillar att läsa om allt tråkigt jag gjort. Ska försöka hitta på roligare saker att skriva om, för det skulle behövas haha! Men iallafall så har jag varit med Julia dom senaste dagarna och vi har gjort galna saker som vi brukar göra när vi är och vårat liv försvinner. Ha det gött!

En liten bild på mig. Bilden är lite mystisk, tråkigt mystisk.
Haha, men jag gillar den!

Och jag börjar skolan om 6 dagar, inte okej!
Föressten, har funderat på att börja videoblogga.
Och nej, tänker inte prata om vad som hänt under dagen eller
nåt sånt i videobloggarna. Haha .. Men vi får väl se hur det blir med det!

I like this girl

Hej! Förlåtförlåtförlåt för att jag inte har bloggat på hundra år! Nejmen, jag har haft fullt upp! Shannon, min vän sen förskolan som nu bor i England kom hit och hälsade på! Så vi sov från onsdagen till torsdagen, sen på fredagen åkte jag till Stcokholm och shoppade! Åkte hem i lördags, sen åkte jag till Julia i Västerås och sov där i en dag. Vi badade och hade massa kul, och åkte till ett kalas igår. Julias kusiner fyllde år! Och efter det åkte vi till Julias stuga med min tvillingsyster och Shannon! Alltså igår, haha. Har precis kommit hem och duschat och sånt, och idag åker Shannon hem också! Jättetråkigt. Men hon kommer till jul! Men nu måste jag skynda mig haha, ska åka till Julia .. igen! Är med den dä underbara tjejen hela tiden känns det som. Aja, vi får höras! Ha det gött.

Några bilder från förra gången jag och Julia var i hennes stuga. Vi var på en äng och fotade. Haha det tog ett litet tag innan vi kom dit och började fota. Det var kossor på ängen som jagade oss, och det är vatten runt ängen så man får åka båt dit. Så vi hoppade ner i båten precis när kossorna tänkte springa på oss eller vad dom hade tänkt att göra! Haha, dom gjorde så två gånger. Men tillslut lyckades vi åka dit utan att dom såg oss! Huhu.